Om projektet

Tæt på natur og midtby opføres 48 velindrettede kvalitetslejligheder i tvillingehusene DÆMNINGEN.

Boligerne opføres til leje, og er beliggende på lukket grønt vænge med fantastisk udsigt over byen og Knudmosen, og med ideel adgang til indkøb. 

Lejlighederne, som er fra 88 til 102 m2 , opføres som energivenlige boliger i 4 forskellige typer, og indrettes som 3 og 4 værelses lejligheder med adgang til egen parkering i carport. 

DÆMNINGEN indbyder til det gode fællesskab med fællessal, grønne områder, petanquebane og cykelværksted. 

Indflytning finder sted fra efteråret 2021. 

Ønsker I information om DÆMNINGEN,  eller reservere jeres kommende bolig, hører vi gerne fra jer. Se under ”kontakt”.  

DÆMNINGEN opføres og ejes i partnerskab mellem Bo Godt Midtjylland og Zasa Ejendomme. Begge har igennem årene gennemført flere markante projekter i Herning bl.a. Herning Sky, Jordbærmarken, Sabroesvej/Thrigesvej, Koustrup Mark og Trøstrup Vænge. 

Klik her for komplet oversigt over områdetBoligbeskrivelse 

Funktionelle lyse boliger

Lejlighederne findes i 4 forskellige typer på hver etage i begge tvillingetårne. 

Type A.: ca. 102 m2 + depotrum - med variation 3 eller 4 værelses lejlighed.  

Type B.: ca. 94 m2 + depotrum -  3 værelses lejlighed

Type C.: ca. 92 m2 + depotrum - 3 værelses lejlighed

Type D.: ca. 88 m2 + depotrum - 3 værelses lejlighed

Boligerne er alle indrettet med åben stue/køkken, hvor godt lysindfald fra flere sider giver mulighed for et godt inde miljø. 

Lejlighederne indrettes med lyse hvide glatte vægge og hvide betonlofter samt hvidlakeret træværk. Alle døre er i glat hvid med rustfri stålgreb. 

Gulve i lejlighederne forsynes med Ivory Laminat som plank med trinlydsdæmpning under. 

Fra stuen er der udgang til stor altan/terrasse på ca. 10 m2 , og med fantastisk udsigt jo højere man kommer op.  Lejligheder i stueplan forsynes med udvidet terrasse udfor lejligheden. Ved indflytningen er altaner/terrasser forsynet med lampe og stikkontakt. 
Kvalitets inventar og veludstyret køkken

Køkken, bad og skabe leveres i god kvalitet fra TVIS med låger som hvide glatte i model Vision. Køkkenet er veludstyret med lux skuffer, spots under overskabe og integrerede opvaskemaskine og køle-/fryseskab.  Bordplade i hvid laminat. 

Boligerne er forsynet med køle-/fryseskab, ovn, induktionskogeplader og opvaskemaskine i kvalitet som AEG/Siemens. Emhætte etableres som plasmex emhætter. 

Badeværelset monteres med fast badmiljø med skabe fra TVIS. Bordplade og vask i formstøbt materiale med spejl over skabsarrangement. I loftet er monteret spots i badeværelset. Gulvstillet toilet med soft-close, designafløbsrende i brusenische og armatur fra Hans Grohe. Gulve og vægge i brusenische er med lyse fliser i 30* 60 cm. 

På badeværelset er der forberedt for installationer af vaskemaskine og tørretumbler. Vaskemaskine og tørretumbler medbringes af lejer. 

Soveværelset er udstyret med faste skabe lige som der er faste skabe i entreen i modellerne A, b og C. Skabe til værelser medbringes af lejer.  

Der er gulvvarme i lejlighederne som reguleres med trådløse termostater. 

Forbrug af el, varme og vand afregnes direkte til forsyningsselskaberne, hvor dette er muligt. Boligerne er opvarmet ved fjernvarme.  

 

Depotrum og overdækket cykelparkering.: 

Lejlighederne er forsynet med depotrum på ca. 3 m2 beliggende under bygning B. Adgang til kælderen kan ske via udvendig trappe eller elevator. 

Langs p-pladsen er placeret flere overdækkede cykelparkeringspladser for beboerne. 

 

Carporte og parkering

Der er til de fleste lejligheder tilknyttet fast parkering i carport. Leje for carport pr. måned udgør kr. 150,00 som tillægges lejen. Hvor der medfølger carport kan denne ikke fraskrives. 

Der er forberedt for installation af El-opladning ved carportsanlæg. Dog skal lejer selv betale for installation af el-oplader samt fremføring af kabel hertil fra elskab ved carportsanlæg. 

 

Vicevært, udearealer og rengøring .: 

Der tilknyttes Vicevært til DÆMNINGEN, som varetager pasning af bygninger og udearealer, så DÆMNINGEN altid fremstår indbydende og attraktivt for beboer og besøgende.

Opgange rengøres hver tredje uge af rengøringsfirma. Herudover er det beboernes opgave ugentligt at rengøre repos og trappe udfor egen beboelse i samarbejde med øvrige beboere. 

 

Fiberbredbånd og TV-antenne

Der fremføres med fiberbredbånd til lejlighederne. Etableringsgebyr for tilslutning afholdes af den enkelte beboer. Leverandør af fiberbredbånd afventer endelige aftaler med leverandører. 

Der er forberedt med tilslutning ved antennestik i stue ved indflytning. På værelser er forberedt med tomrørsinstallation. Ønsker beboer forberedt med installation til alle værelser, kan dette tilkøbes hos elektriker. 

 

Udlejer forbeholder sig ret til at ændre mærke og leverandør på de enkelte produktangivelser. 

Visualiseringer er modelfotos. Forbehold for rettelser. Visualiseringerne er tilfældigt udvalgt fra lejlighederne og passer nødvendigvis ikke på den enkelte lejlighed. 

Ret til ændringer forbeholdes herunder korrektion af indretninger m.v.

DÆMNINGEN er tegnet i samarbejde med Aarstidernes Arkitekter/SWECO.

Kontakt os